Prijava

Geolocating...

ODRICANjE OD ODGOVORNOSTI

ODRICANjE OD ODGOVORNOSTI

Sorry, no claim packages available. Please, contact the site administrator.

ODRICANjE OD ODGOVORNOSTI

Sajt SerbiaFood.rs je posvećen pružanju najrelevantnijih informacija o raznovrsnim ugostiteljskim objektima, uključujući restorane, picerije, kafiće, kafeterije, fast fudove i ostale lokacije za ishranu.
Naša misija je da korisnicima omogućimo jednostavan pristup informacijama o hrani, uslugama i ambijentu kako bi mogli da donesu odluke koristeći naše informacije prilikom izbora mesta za ručak, večeru ili bilo koje druge gastronomske potrebe. U duhu transparentnosti i odgovornosti, želimo da istaknemo sledeće tačke:

Tačnost informacija: Jelovnik je istaknut kao ključna informacija na našem sajtu, te se posebno trudimo da bude ažuran. Međutim, u dinamičnom okruženju ugostiteljstva moguće su promene u ponudi jela, cenama ili radnom vremenu. Uprkos našim naporima da pružimo tačne informacije, preporučujemo korisnicima da provere aktuelne detalje direktno kod objekta pre posete. Mi ćemo raditi na tome i unapređivati naš sistem.

Recenzije korisnika: Recenzije i ocene objekata na sajtu su subjektivna mišljenja korisnika, čime se stvara zajednica u kojoj korisnici mogu da podele svoja iskustva i preporuke. Iako se trudimo da moderiramo sadržaj i obezbedimo autentične recenzije, ne možemo garantovati potpunu objektivnost ili ispravnost svakog komentara.

Fotografije: Fotografije koje se prikazuju na našem sajtu su dostavljene od strane vlasnika objekata ili drugih korisnika. Težimo autentičnosti fotografija, ali treba imati na umu da retuširanje ili korekcije mogu biti primenjene radi poboljšanja vizuelnog prikaza. Svestanima smo važnosti autentičnosti, stoga se trudimo da sarađujemo sa vlasnicima objekata kako bi obezbedili realističan prikaz.

Stalna komunikacija: Održavamo redovnu komunikaciju sa vlasnicima ugostiteljskih objekata radi ažuriranja informacija na našem sajtu. To uključuje proveru jelovnika, slika, radnog vremena i drugih detalja kako bismo osigurali da korisnici imaju pristup najnovijim informacijama i dobiju tačne informacije. Kod svakog objekta Vam piše datum ažuriranja.

Poručivanje hrane: Linkovi ka opcijama poručivanja hrane su ponuđeni kao dodatna pogodnost, ali ne posredujemo u procesu poručivanja ili isporuke hrane. Korisnici su samostalno odgovorni za izbor i kvalitet usluge pružene od strane trećih lica.

Monetizacija: Kao svaka poslovna platforma, SerbiaFood.rs može zarađivati novac kroz reklame, partnerske programe i druge monetizacijske strategije. Ipak, želimo istaći da ovaj prihod ne utiče na našu nepristrasnost u prikazu informacija o objektima.

Korišćenjem sajta SerbiaFood.rs, korisnici prihvataju navedena pravila i odricanje od odgovornosti. Svesni smo da se gastronomska scena neprestano menja, te se obavezujemo na stalno poboljšanje naših usluga u skladu sa potrebama korisnika. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, slobodno nas kontaktirajte putem dostupnih kanala komunikacije.