Prijava

Geolocating...

O NAMA

O NAMA

Sorry, no claim packages available. Please, contact the site administrator.

O NAMA

Sa strašću prema hrani, a željom da pomognemo ljudima da otkriju najbolja mesta gde mogu jesti u Srbiji i saznati sve o kvalitetu usluge i cenama, pokrenili smo Serbiafood.rs

Naš tim dizajnera, internet marketing stručnjaka i vrhunskih kuvara posvećen je tome da vam pruži sve informacije koje su vam potrebne kako biste planirali savršenu gurmansku avanturu u Srbiji.

Serbiafood.rs je sveobuhvatan vodič kroz fantastičan svet restorana i ostalih ugostiteljskih objekata u Srbiji gde možete pojesti tradicionalno srpsko jelo ili uživati u jelima internacionalne kuhinje.

Kod nas možete pronaći detaljan opis restorana, fast food restorana, poslastičarnica i svih vrsta ugostiteljskih objekata u kojima možete jesti ili poručiti hranu. Informacije o autentičnoj ponudi hrane, samom ugostiteljskom objektu i cenama možete dobiti putem fotografija i videa visoke rezolucije koje smo obezbedili da bi vam olakšali izbor.

Naša napredna pretraga omogućava vam da pronađete savršeno mesto za ukusan obrok prema lokaciji, vrsti kuhinje, ceni i ostalim kriterijumima.

Nezavisno da li ste turista koji traži skriveni dragulj ili lokalni stanovnik koji otkriva novo omiljeno mesto, Serbiafood.rs je tu da vam omogući brz pristup svim potrebnim informacijama.
Istražite naše liste, otkrijete nove restorane i ostavite svoje recenzije da pomognete drugima da donesu najbolju odluku!

I naravno ovo je tek početak onoga što će Vam Serbiafood ponuditi… Ukoliko ste vlasnik restorana možete nas kontaktirati, a za sve ostale primedbe sugestije stojimo Vam na raspolaganju.

Serbiafood.rs je deo SPICY DESIGN doo
PIB: 110475703