Prijava

Geolocating...

Marketing

Marketing

Sorry, no claim packages available. Please, contact the site administrator.

Marketing

Povežite se sa Ljubiteljima Kvalitetne Hrane i Ugostiteljstva!

Dobrodošli na Marketing  stranicu SerbiaFood.rs, vašem pouzdanom partneru u promociji svih tipova ugostiteljskih objekata u Srbiji. Nudimo jedinstvenu priliku da plasirate vaše ukusne hranu i ljubiteljima raznovrsne kuhinje, od tradicionalne srpske preko internacionalne do moderne gastronomije.

Zašto SerbiaFood.rs?

  • Širok Domet: Naš domen i ideja da privuče hiljade posetilaca mesečno, koji su u potrazi za kvalitetnim restoranima, picerijama, restoranima brze hrane i ostalim ugostiteljskim objektima.
  • Ciljana Publika: Usmereni smo ka ljubiteljima raznovrsne kuhinje, lokalnim i stranim posetiocima koji žele da iskuse najbolje što Srbija ima da ponudi iz oblasti gurmanske ponude.
  • Visoka Vidljivost: Vaši objekti i usluge biće istaknuti na strateškim mestima na sajtu, garantujući maksimalnu vidljivost. Opcijom blizu mene svaki korisnik u vašem gradu i u blizini Vašeg objekta dobiće jasne direkcije kako do Vas.

Naše Usluge

  1. Vaš objekat na napoj platformi: Prijavite Vaš ugostiteljski na našu platformu. O uslovima i svemu što Vas očekuje možete saznati ukoliko popunite formu na stranici za vlasnike.
  2. Baner Reklamiranje: Postavite svoj baner na glavnoj stranici ili na specifičnim kategorijama sajta, privlačeći pažnju posetilaca odmah po ulasku na sajt.
  3. Sponzorisani Članci: Kreiramo i objavljujemo sponzorisane članke o vašim proizvodima, uslugama ili događajima, optimizovane za pretragu.
  4. E-mail Marketing: Promovišite svoje ponude putem našeg newslettera koji stiže direktno u inbox naših pretplatnika.
  5. Društvene Mreže: Iskoristite snagu naših društvenih mreža da bi vaša poruka stigla do šire publike kroz prilagođene objave i kampanje.
  6. Promocija Objekata: Favorizujte vaše ugostiteljske objekte na našem sajtu. Vaši restorani, kafići ili prodavnice biće posebno istaknuti na našim stranicama, pružajući im dodatnu vidljivost i privlačeći veći broj posetilaca.

Kako Početi?

Jednostavno nas kontaktirajte putem kontakt forme ili na email marketing@serbiafood.rs . Naš tim će vam se javiti u najkraćem roku kako bi zajedno kreirali kampanju koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Postanite Deo SerbiaFood Zajednice!

Pridružite se zadovoljnim partnerima koji su već prepoznali prednosti saradnje sa nama. Povežite se sa ciljanom publikom i povećajte posetu Vašim objektima kroz našu platformu.

SerbiaFood.rs – Vaša vrata ka svetu gastronomije u Srbiji.