RIBLjA ČARDA
Opis
- Objekat
- Kovin
- Posted 2 sedmice ago
Restoran “Riblja Čarda” iz Kovina već više od 30 godina pruža autentično gastronomsko iskustvo u prelepom ambijentu dunavskog rukavca. Poznat po svežoj ribi i tradicionalnim jelima, ovaj restoran je omiljena destinacija kako za lokalno stanovništvo, tako i za nautičare i bicikliste na ruti EuroVelo 6.
Kontakt
+381 066 101011
Privatna poruka
Ok, poruka je poslata.
Poruka nije poslata.
Jeftino
$$$$
Meni
- Omlet sa siromрсд 410
- Čarda doručakрсд 510jaja, slanina/kobasica, sir, paradajz
- Punjene prženiceрсд 460
- Riblja čorba 300mlрсд 330
- Teleća čorba 300mlрсд 300
- Smuđ (400gr)рсд 1700
- Som (400gr)рсд 1400
- Šaran (400gr)рсд 1400
- Kečiga (400gr)рсд 2100
- Girice (250gr)рсд 410
- Filet pastrmke (300gr)рсд 1400
- Filet smuđa (300gr)рсд 1600
- Filet lososa (300gr)рсд 2200
- Teleći ćevapi na kajmaku (10kom)рсд 1180
- Teleći ćevapi (10kom)рсд 1030
- Mešano meso (400gr)рсд 1020
- Hrskava piletina u susamuрсд 940
- Piletina u sosu od pečurakaрсд 940
- Piletina u sosu od četiri vrste siraрсд 940
- Drpani vrat sa povrćem u lepinjiрсд 820
- Dimljeni Vratрсд 1040
- Šopska salataрсд 250
- Srpska salataрсд 250
- Grilovano povrćeрсд 390
- Palačinke sa džemomрсд 240
- Palačinke sa kremomрсд 240
- Palačinke sa nutelom i plazmomрсд 340
- Vafliрсд 410
SADRŽAJ
Galerija
Utisci i Komentari
Šta posetioci kažu?
0%
Preporučujemo
Nastavite potragu...
KAPIJE ŠUMADIJE
Otvoreno
$
Kapija Šumadije u Lapovu! U našem prijatnom ambijentu, možete uživati u autentičnoj srpskoj kuhinji, gde se tradicionalni recepti prepliću sa domaćim sastojcima. Porcije su bogate, a svaki zalogaj je pripremljen s pažnjom i ljubavlju prema domaćoj kuhinji. Bilo da ste u prolazu ili ste se odlučili
REALIST PIVNICA
Otvoreno
$
Sve je počelo kao san braće Marka i Miloša, koji su želeli da sa Beograđanima podele svoju ideju o opuštanju i uživanju u kvalitetnom pivu uz inovativne gastronomske specijalitete koji bi zadovoljili apetite najvećih gurmana i sladokusaca. Svoje višegodišnje kuvarsko iskustvo stečeno pripremanjem